prodance logo

 

 

 

Tradiție,  Profesionalism,  Divertisment,  Recreere

Dansuri copii

6    La clubul nostru, copilul dumneavoastră va învăța diferite stiluri de dans, în funcție de preferințe și de structura grupei (perechi sau doar fete). Alegerea este ușoara pentru că diversitatea si oferta noastră sunt foarte mari.
    Lucrăm pe grupe de nivel valoric și de vârstă apropiate, astfel încăt sa obtinem grupe cat mai omogene.
    În permanență avem grijă ca în grupele de începători (de vârstă mică), copiii să se simtă în primul rînd relaxați la orele de dans și să învețe jucându-se pe muzică.
    O dată ce avansăm, ne pregătim să ”urcăm” pe scenă! Practic, în mod obosnuit (la 2, maxim 3 luni), toate formațiile noastre de dans participă, (de fiecare dată cu noi coregrafii!!!,) la evenimente cultural-artistice sau sportive din județ, acolo unde suntem invitați.
    Grupele de performanță, participă în fiecare an la diverse concursuri naționale de profil, în funcție de buget...
    Dragi părinți, nu uitați că ”pofta vine mâncând”... S-ar putea ca peste ani copilul dumneavoastră să vă mulțumească pentru faptul că l-ați îndrumat către un club de dans.
    Cunoaștem cu toții beneficiile exercițiilor fizice în general, iar în ceea ce privește dansul (de orice fel ar fi) suntem la unison de acord că este modul cel mai plăcut și util de a te relaxa, învățând totodată ceva indispensabil realității din viața cotidiană.