Juriul concursului

Ligia Delia Cosoi

este conf. univ. dr. la Facultatea de Teatru si sectia de Coregrafie, din cadrul Universității Naționale de Arte ”George Enescu” Iași – Profesor/Arbitru Dans Sportiv.

  • președinte Asociația Lotus, Academia Talent&Casting.
  • Semneaza coregrafia si miscarea scenica in spectacole si institutii profesioniste( Teatrul National “Vasile Alecsandri” Iasi, Teatrul Luceafarul Iasi, Ateneul National Iasi , Palatul Culturii, Casa Studentilor, televiziuni precum si numeroase productii studentesti sau evenimente artistice speciale.
    -membru in Juriul Festivalurilor nationale si internationale de dans, muzica, teatru
  • Autor al carților: “Dansul -modelator al expresivitatii corporale” , Identitatea dansului teatral” si “Remodelare corp, minte, suflet”.

Lazar Alice – Constantina

FONDATOR / COREGRAF/ INSTRUCTOR DE DANS ,A SCOLII DE DANS MODERN,DANS CONTEMPORAN SI GIMNASTICA ” INSTINCT DANCE” – BUCURESTI DIN 2014 .

A PASIT IN LUMEA DANSULUI DE LA VARSTA DE 6 ANI ,URMAND CURSURILE DE :
BALET – MAESTRU ANCA ROMAN
GIMNASTICA RITMICA -ANTRENOR PITU LUCIA
DANS MODERN – MAESTRU ANGELA MELCESCU
IN 2013 – SCOALA DE ARTA – BUCURESTI SECTIUNEA COREGRAFIE ( DANS CONTEMPORAN ) – PROFESOR MIHAELA ZAMFIRESCU .

DIRECTOR / ORGANIZATOR – CONCURS DE DANS ” INSTINCT “

DIRECTOR / ORGANIZATOR – CONCURS INTERNATIONAL DE DANS ” FLACARA SPERANTEI “

IN PREZENT ANTRENEAZA GRUPE DE COPII CU MULTA DISCIPLINA ,PERFORMANTA ,IUBIRE SI DEVOTAMENT PENTRU A OBTINE REZULTATE BUNE IN COMPETITIILE LA NIVEL NATIONAL SI INTERNATIONAL.

LiLiana Stan

LiLiana Stan, fostă gimnastă de performanță, vine din Brăila, este Manager și coregraf la  LiL MoTioN Dance School, jurat oficial Hip Hop International, membru L.I.G of CHOREOGRAPHERS si profesor la clasa de dans modern Școala de Arte “Vespasian Lungu”.

A reprezentat de 5 ori Romania la World Hip Hop Dance Championship în 2010,2011 și  2016 din Las Vegas cu trupa LiL Style.In anul 2018 a participat în Phoenix Arizona la World Hip Hop Dance Championship cu trupa New LiL Style la categoria varsity și din 69 de trupe din toată lumea sau situat pe locul 37.

In 2022 a reprezentat România la World Hip Hop Dance Championship si a reușit calificarea in semifinala cu trupa New LiL Style.Aceasta a iesit pe locul 23 din lume.Este prima data cand România,reușește calificarea in semifinala Campionatului mondial la categoria varsity.

De asemenea, a fost finalistă în cadrul emisiunii ROMANII AU TALENT cu trupa LiL

MOTION în anul 2012, iar în anul 2013 a câștigat editia a X-a la Next Star cu trupa LiL Style Junior.

Pe lângă toate acestea, Liliana a mai obținut numeroase premii naționale și internaționale și a jurizat numeroase competitii de a lungul anilor.

https://www.facebook.com/LiLMotionSchool

Acasa